Pehea e kūkulu hale lole ai

Ke kukulu halelole: Ina helole lepo, hohola i ka lole lepo ma lalo o ka hale lole.
E hana i mooolelo kūloko:
1. E koho i kahi palahalaha.Wehe i nā ʻōpala e like me nā lālā, nā pōhaku, a me nā mea ʻē aʻe, hiki ke hōʻino i ka lalo o ka hale lole a me ka hale lole.
2. Wehe i ka ʻeke waihona hale lole a lawe i waho i ka ʻeke hale lole.Wehe a hui i nā pou hale lole ʻelua i pelu ʻia.E hōʻoia i ka hui piha ʻana o nā ʻāpana hale lole e pili ana.
3. E kau i ka hale lole o loko ma ka honua, me ka ʻaoʻao me ka puka e kū pono ana i ka ʻaoʻao āu e makemake ai e alo (ʻo ia ka ʻaoʻao leeward).
4. Wehe i na kui hale lole eha, a e like me ke kumu o ka hookui pono ana i ka hale lole oloko ma ka hypotenuse a me na kihi aoao, e hele i na kui hale lole eha ma na puka lou ma na kihi eha o ka hale lole o loko. a hoʻokomo i ka diagonal i ka lepo.i loko o ka hale lole e hoʻopiha i ka hale lole i loko.Paʻa nā moʻokāki.
'Ōlelo Aʻo: ʻO ka huina o ke kui lepo i loko o ka lepo ma kahi o 45° i ka honua, a pono e hohonu ka hohonu.
5. E hoʻohele i nā pou hale lole ʻelua i hui ʻia ma o ka pahu i loko ma ka diagonal, i hiki ke kikowaena o kēlā me kēia pou hale lole i waenakonu o ka hale lole i loko.
6. E hoʻokomo i kekahi wēlau o ke poʻo i loko o ke kiʻi metala ma ke kihi kokoke, a laila e hoʻoikaika mālie ma kēlā ʻaoʻao o ke kihi e kulou i ke koʻokoʻo a hoʻokomo ʻia ke poʻo i loko o ka grommet metala ma ke kihi.
7. E hana hou i kēia hana e hoʻopau i ka hana hoʻopaʻa ʻana o ka pou hale lole lua.
8. E kū i luna nā lāʻau ʻelua i hāʻule, a e kau i nā lou ʻeleʻele ʻeleʻele ma ka diagonal o ka hale lole i loko ma nā lāʻau e pili ana.
9. E nānā inā kūpono ke kūlana o ka pine moʻokāki i hoʻokomo mua ʻia i ke kihi o ka moʻokāki i loko.Inā loaʻa kahi pilikia, hiki ke hoʻoponopono hou ʻia e hōʻoia i ka hoʻonui ʻia ʻana o ka lalo o ka hale lole i loko.
10. Ua pau ka hookumu ana i ka mooolelo kuloko.

3-swag-06
E hana i kahi moʻokāki waho:
1. Wehe i ka halelole.E wehe loa i ka hale lole o waho, e hoʻopololei i ka wehe ʻana o ka puka me ka hale lole o loko, e uhi i ka hale lole o loko me ka ʻili i uhi ʻia (ka ʻaoʻao o loko o ka hale lole o waho, maʻalahi i ka hoʻopā ʻana) e kū ana i lalo, a hoʻoponopono i ke kūlana o ka hale lole waho. no laila ua uhi pono ia i ka hale lole o loko.
2. E hoʻohui i nā lou liʻiliʻi ma nā kihi ʻehā o ka hale lole waho i nā apo D ma nā kihi ʻehā o ka hale lole i loko.
3. Wehe a wehe i ke kaula.E nakinaki i ka hope manuahi o kēlā me kēia kaula hale lole i ka ʻaoʻao pūnaewele o ka hale lole waho, e hoʻoponopono i ke kaula kaula hoʻoponopono, e kau i ka wēlau o ke kaula hale lole 1.5 mika ka mamao mai ka hale lole, a e hoʻopaʻa me nā kui hale lole e like me ka wā ma mua.
4. ʻO ka hale lole waho he ʻelua puka makani.E hoʻokiʻekiʻe i ke kū i ka wā e koi ʻia ai ka ventila, a hoʻopaʻa iā ia i ka wā hoʻohana ʻole.
I kēia manawa, ua paʻa ka hana hale lole.Eia hou, hiki iā ʻoe ke koho maʻalahi inā e hoʻohana i kahi hale lole waho e like me ke ʻano o ka wā, i mea e hōʻemi ai i ka lawe ʻana a hoʻonui i ka hōʻoluʻolu.

initpintu_副本

Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd.ʻO ia kekahi o nā mea hana huahana waho waho me 20 mau makahiki o ka ʻike ma ke kula, ʻoihana kūikawā i ka hoʻolālā, hana ʻana a me ke kūʻai ʻana i nā hale kaʻa trailer,hale lole hale,hale hoomoana, nā hale lole lawaiʻa, nā hale ʻauʻau , nā huahana no nā ʻeke ʻeke, nā ʻeke moe, nā moena a me nā hammocks.

waihona kiʻi (4)


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-19-2022