Pehea e ulu ai ma ka hale lole luna?

Me aHaleleka Maluna, lilo koke ke ka'a i hale.ʻAʻohe hoʻololi koʻikoʻi e hana ʻia i loko o ke kaʻa ma waho o ka hoʻokomo ʻana i nā kaola ukana a me kahi pā hale.ʻAʻole hiki i ka RTT ke keʻakeʻa nui i ka hiki o ke kaʻa ma waho o ke alanui.

E kiʻekiʻe.Hiki i nā poʻe pōkole ke hakakā me aHaleleka Puka Kaʻa, inā paha e kau ana ma luna o ke kaʻa paʻakikī.

Ke loaʻa iā ʻoe kahi hana hoa hele no kahi hui e hoʻomaka a pani i ka hale lole.

I ka wehe ʻana i ka pahu e ʻōwili i ka pāpale a laila wili ma lalo o lalo o kēia hale lole.Hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho i nā kaula ʻokoʻa e paʻa ai i ke kūlana.Ma ka ʻōwili ʻana i ka uhi a mālama iā ia mai ke ala e hiki ai iā ʻoe ke pale iā ia mai nā ʻāpana a hōʻemi i kou huhū ke hoʻāʻo nei e kiʻi i kēlā me kēia puka a i ʻole ka puka e keakea ai ka uhi.

hale lole luna

 

E hōʻoia i ke kau ʻana o kāu kaʻa ma kahi pālahalaha i mea e pale ai i ka ʻōwili lohi mai kēia Pale Kaʻai ka pō.E lawe i nā pahu hoʻolāʻau plastic a i ʻole kekahi mau poloka lāʻau no kēia hoʻohana.

No ke kukui hiki iā ʻoe ke hoʻokomo i nā kukui LED i loko o ka hale lole me ka liʻiliʻi liʻiliʻi a i ʻole e hoʻohana i nā kukui lā.Inā hiki iā ʻoe, e loaʻa i kaMea Hana hale lole luna e hoʻokomo i ʻelua zipa YKK nui ma ka uku hale lole, ma kēia ala e maʻalahi ke kiʻi mai nā ʻōlelo aʻo 2 a inā e haki ka zip 1 e hoʻomau ʻoe i ka hiki ke hoʻohana i kahi ʻē aʻe no ka wahi āpau hiki ke zip.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-11-2021